header.jpg

Фирмата ни е дългогодишен представител на пазара на подовите настилки, като през последните десетина години работи предимно с ламиниран паркет. Разполагаме с множество изложбени зали в София и един централен склад, от който зареждат 85% от специализираните магазини за ламинат в София  и над 600  дистрибутори  от  страната. Предлагаме и ламинати на цени на ЕДРО!
Асортиментът ни включва ламиниран паркет и естествен трислоен паркет. Первази и декоративни завършващи лайсни – съчетание от модерен дизайн и разнообразие от цветове, прагове и други аксесоари. Фирмата ни поддържа голям асортимент от декори в складовете си, за да може бързо и адекватно да реагира на различните потребителски предпочитания. Стремим се да задоволим максимално динамичните потребителски изисквания. На нашата интернет страница можете да откриете интересни идеи за дома си, различни новини и новости от света на подовите настилки и предимно паркетите, както и много любопитни факти свързани с интериорния дизайн. По този начин се надяваме да откриете най-подходящите идеи за вас и с наша помощ да ги реализирате.
Високото качество при обслужването на клиентите е много важно за нас. Фирмата ни е ориентирана изцяло към българския пазар. Освен внос на качествени материали ние предлагаме още и оглед с консултация за обекта. Превоз и монтаж на ламината, с възможност да се монтира в деня на закупуването или на следващият ден. Допълнителна отстъпка над 100 кв.м. площ. Работата се извършва качествено, от професионалисти в областта и изцяло с грижа към клиента.
Предлагаме ламинат от почти всички европейски производители: Tarkett, Egger, Classen, Kronospan, Kronopol, Kronoswiss, Kaindl, Kronotex. С размери: 6мм, 7мм, 8мм, 10мм, 12мм. Подложки: 2мм, 3мм, 5мм шумо и топло изолационни. Первази  PVC: Dollken, MDF SALAG, клипс за  монтаж на первази и ъгли. Лайсни в над 20 цвята дървесни декори, инокс и месинг.

 

НАЙ-НИСКИ ЦЕНИ НА ЛАМИНИРАН ПАРКЕТ!
ПРОМОЦИИ!
НАЙ - БОГАТО РАЗНООБРАЗИЕ ПАРКЕТ и ЛАМИНАТ, НАД 350 ЦВЯТА!
БЕЗПЛАТЕН МОНТАЖ ОТ СПЕЦИАЛИСТИ НА СЛЕДВАЩИЯТ ДЕН!
Фирмата търси дистрибутори от гр. София и страната!

Ние сме единствената фирма в София, която приема обратно излишния материал от ламинатите закупени от нашите магазини, и връща парите за него. Ако вие сте закупили ламиниран паркет от нас , в случай, че ви останат ламинирани дъски, первази или лайсни, можете да ни ги върнете, а в замяна ние ще ви върнем стойността на материала, който връщате. Това може да извършите в централния ни склад в кв. Левски.

Първата ни цел е да реагираме адекватно на потребителското търсене на ламинат от нас - предлагайки богато разнообразие от декори в нашите магазини. Да предлагаме качествени стоки на достъпни цени, както за големите така и за малките потребители. Да направим магазин еталон за коректно и уважително отношение към всеки клиент.

Фирмата ни разполага с дистрибутори в градовете Видин , Ловеч , Велико Търново , Бургас , Хасково , Димитровград , Сливен , Харманли , Ямбол , Свищов и др.